Thomas Heerma van Voss

Omschrijving project

Thomas Heerma van Voss had deze WordPress-website al een tijdje online staan. Echter mankeerde er iets aan de snelheid van de website en waren er nog wat kleine wensen, zoals de nieuws- en werkpagina’s die niet overzichtelijk waren en een Twitter plugin die niet functioneerde.

Door uiteindelijk de website te verhuizen naar een nieuwe en betere webhosting om de snelheidsproblemen te verhelpen, de Twitter bug te verhelpen en de overige aanpassingen aan de website door te voeren, werd de website een eindelijk een geheel. Thomas kon eindelijk ‘genieten’ van zijn website.

Opdrachtgever

Thomas Heerma van Voss

Bedrijfsinfo

Thomas is een talentvolle en jonge auteur die recentelijk is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In 2009 kwam zijn debuut De Allestafel uit. In 2013 verscheen zijn tweede roman Stern. Thomas is hij een liefhebber van HipHop en heeft hij interviews, verhalen en artikelen gepubliceerd voor onder meer Vrij Nederland, NRC/Next, de Volkskrant, Trouw, L’Officiel, VARAGids, Tirade, Das Magazin, Hollands Maandblad, Brakke Hond, De Gids en Passionate.

Ontwerper

Mike Timmerman

Werkzaamheden

  • WordPress development
  • Twitter bug verhelpen
  • (WordPress) support
  • WordPress verhuizen naar nieuwe server
  • WordPress optimalisatie

Bekijk ook