Sum Tailor

Omschrijving project

Sum Tailor wilde haar unieke werkwijze in het leveren van maatpakken beter online zichtbaar hebben met een vernieuwde website. Een website waarbij alle content zelf beheerd kon worden. Deze vraag werd neergelegd bij IAMimaginary, die in samenwerking met Direct Zichtbaar de eerste versie van de website leverden. Voor de website kochten wij een WordPress-thema en paste wij dit thema aan naar de wensen van Sum Tailor.

Voor de tweede versie ging Direct Zichtbaar zelfstandig verder met de website, waarbij er een naamswijziging van het bedrijf doorgevoerd moest worden op de website. Reden genoeg om dus gelijk een paar vernieuwingen toe te passen, zoals een extra pagina voor de vele positieve testimoniums van grote besturen over heel Nederland! Ook kwam er een vernieuwing van de homepagina, die dynamischer en overzichtelijker werd gemaakt met inzet van een slider en een carousel.

Opdrachtgever

Sum Tailor

Bedrijfsinfo

Sum Tailor levert maatpakken en is gevestigd in Amsterdam. De missie is het vertalen van de persoonlijke statement van de klant in een unieke maatpak waarin hun persoonlijkheden het sterkst in terugkomen.

"First dress the mind, then the body"

Ontwerper

Elegant Themes - ePhoto

Werkzaamheden

  • WordPress Theme development
  • Google APPS implementatie (Gmail, Google Analytics)
  • Sliders / Carousel toevoegen
  • (WordPress) Support

Bekijk ook