STUKONLINE

Omschrijving project

Stichting STUK bestaat uit meerdere projecten zoals STUKboek, STUKtheater, STUKVIDEO en STUK International. Voorheen waren alle vier de projecten ondersteund door een eigen website en enkele projecten ook nog door een Facebook page. Dit zorgde ervoor dat STUK ontzettend goed kon communiceren met haar publiek en daardoor haar ideeën en acties goed onder de aandacht kan brengen. Er was echter geen duidelijke samenhang tussen alle concepten en vormen van online aanwezigheid.

De bedoeling was om met Stichting STUK een stap verder te komen en duidelijk en overzichtelijk zichzelf te uitten naar het publiek op het Internet. Daarnaast moesten wij er ook voor zorgen dat de interactiviteit op de websites duidelijker naar voren komt door gebruik te maken van content van sociale netwerken zoals Facebook en bijvoorbeeld Twitter, of door het tonen van de laatste reacties of bijdragen van onze vrienden en fans.

Opdrachtgever

Stichting STUK

Bedrijfsinfo

Stichting STUK zet zich sinds 2005 in tegen verwaarlozing, seksueel misbruik en huiselijk geweld. Zij hebben dit meegemaakt en vinden het niet normaal. Bij STUK kan je terecht voor hulp, steun en om met elkaar te praten over geweld in opvoeding en relaties.

Ontwerper

IAMimaginary

Werkzaamheden

  • Ontwikkelen website
  • SEO-optimalisatie
  • (WordPress)support

Bekijk ook