BK-Jayanti

Omschrijving project

BK-Jayanti is de directrice van de Brahma Kumaris World Spiritual Organsiation in London en tevens Europese directrice van de Brahma Kumaris World Spiritual University. Een grote naam in het spirituele aspect van de wereld, maar geen eigen website. Alles wat over haar te vinden was kwamen van andere websites vandaan. Daar moest verandering in komen, door een persoonlijke portfolio te scheppen over haar talloze werk over de jaren heen. Dat was de uitdaging die Direct Zichtbaar te wachten stond.

De website moest authentiek zijn en rust uitstralen. Met schreefloze lettertypes, heel veel witte ruimtes en vooral veel opvulling van tekst, afbeeldingen en video’s, werd het portfolio van BK-Jayanti een ultieme bibliotheek van informatie.

Opdrachtgever

Brahma Kumaris

Bedrijfsinfo

Brahma Kumaris is een spirituele academie gevestigd over meerdere landen wereldwijd. Het is een nieuwe religieuze beweging van Indische oorsprong.

Brahma Kumaris erkent de innerlijke spiritualiteit en goedheid van ieder menselijk wezen en helpen ze mensen deze goedheid in zichzelf te herontdekken.

Ontwerper

Teun Anders - Robin Good

Werkzaamheden

  • WordPress development
  • HTML5 videospeler
  • (WordPress) Support

Bekijk ook